Launch Communicatie Congres 2016

Op vrijdag 4 maart a.s. wordt op het terras van TBL Cinemas in de Hermitage Mall het startsein gegeven voor de promotie van het Communicatie Congres 2016. Hiertoe worden alle communicatie professionals in Suriname en belangstellenden uitgenodigd. Het startsein omvat een twee uur durend programma waarin een kennismaking met de organisatie, het Centrum voor Communicatie en Public Relations (CCPR) en wordt er informatie verstrekt over de inhoud van het communicatie congres en de meerwaarde hiervan voor personen die zich in de communicatiebranche bevinden.

 Het Communicatie Congres zelf zal gehouden worden op 26 en 27 mei 2016 in de zalen van TBL Cinemas en zal diverse onderwerpen op het gebied van communicatie uitdiepen. Communicatie professionals, leidinggevenden, beleidsambtenaren, docenten, journalisten, omroepers,  presentatoren,  trainers,  voorlichters,  schrijvers,  studenten en overige geïnteresseerden zijn van harte welkom.

 

Startsein Promotie Communicatie Congres 2016

14.00 – 16.00 uur
Terras TBL Cinemas, Hermitage Mall Paramaribo

 

Het  Centrum  voor  Communicatie  &  PR  (CCPR)  is  opgericht om de onderlinge  kennis  van  communicatieprofessionals  te vergroten  en tegelijkertijd  trends op  het gebied van  communicatie  uit te wisselen.

© Centrum voor Communicatie en Public Relations