RELATIEF! COMMUNICATIEVAKBLAD VOOR SURINAME & CARAIBISCH GEBIED

PARAMARIBO - Het Centrum voor Communicatie & Public Relations (CCPR) heeft op maandag 13 februari 2017, de formele lancering van het communicatie vakblad Relatief! gedaan tijdens een netwerkevent van het congres ‘zakendoen met Curacao’. De positieve boodschap staat centraal in dit informatief en actueel vakblad, waarbij trends, succesverhalen, tips, business opportunities en leukigheden elkaar afwisselen. Relatief! zal vier maal per jaar actuele informatie verstrekken op het gebied van communicatie. Suriname als trekpleister in de toerisme branche profileren en de business opportunities van Suriname en de regio delen. Het vakblad is daarom in het Engels en het Nederlands.

 

 Met Relatief! wil CCPR, door kennisuitwisseling aantonen dat diverse methodieken ervoor kunnen zorgen dat communicatie tastbaar kan zijn. Ook de communicatie mogelijkheden binnen de branche worden gestimuleerd en de lezers worden inspireerd voor communicatie als vakgebied.

Het aanwezige publiek in brasserie Buitengewoon heeft ‘buitengewoon’ enthousiast gereageerd op de lancering van Relatief! De artistieke dansers van Art Lab hebben met een wervelend optreden het vakblad gepresenteerd. Het publiek was vrij divers tijdens dit netwerkevent, waar Curacaose ondernemers centraal stonden en door middel van korte pitches ook hun diensten presenteerden aan de Surinaamse ondernemers. Het vakblad is vanaf deze week verkrijgbaar via alle goed gesorteerde supermarkten, hotels en eetgelegenheden. De verkooppunten worden in de loop van deze week bekend gemaakt.

 

© Centrum voor Communicatie en Public Relations