Winnaars Communicatie Awards 2017-2018

Sinds 2016 reikt het Centrum voor Communicatie & Public Relations (CCPR), communicatie awards uit in vier categorieën. Henk van Vliet is uitgeroepen tot de communicatie professional van het jaar in de categorie communicatieman/vrouw van het jaar. Vervolgens heeft Taxicentrale 1660 de award in de wacht gesleept met de beste slogan. En de Surinaamse Luchtvaart Maatschappij (SLM) won in de categorie  beste tv commercial met Lolo mi boto. Uiteindelijk gingen de awards voor de subcategorieën journalist en columnist van het jaar naar respectievelijk Ivan Cairo en Sharda Ganga.
Er zijn vooraf criteria vastgesteld voor elke categorie, waarbij er getoetst wordt op aspecten op authenticiteit, creativiteit, ethiek en correct taalgebruik.
Individuen en bedrijven kunnen zichzelf nomineren of een ander nomineren in de verschillende categorieën en meedingen naar de awards. Via social media; Facebook kan er ook worden gestemd op de genomineerden. Een deskundige jury kiest uiteindelijk de winnaars op basis van vooraf vastgestelde beoordelingscriteria.
 
De winnaars zijn een geheel jaar lang ambassadeurs in de communicatie branche. De volgende communicatie awards worden in het eerste kwartaal van 2019 uitgereikt.
 
 henk sharda1660cairo
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

© Centrum voor Communicatie en Public Relations